Diensten

Engineering

Nivab maakt het haar opdrachtgevers zo gemakkelijk mogelijk. Zo kijken we bij installatieoplossingen niet alleen naar duurzaamheid en energiebesparing, maar ook naar onderhoudsarme systemen.

Voorbereiden van een nieuwe installatie

Als het gaat om installaties beginnen we bij het begin: het programma van eisen (PvE). Afhankelijk van de wensen, doelstellingen en budget maken we een plan op maat en kunnen we een bestek verzorgen. Het maken van een ontwerp of het bijbehorende technisch tekenwerk is voor ons geen enkel probleem. We gaan voor één solide totaaloplossing gericht op de toekomst. Of dit nu gaat om bestaande bouw of nieuwbouw. Ook kun je bij ons terecht voor het aanvragen en begeleiden van nieuwe elektra aansluitingen.

Bereiken de klimaatinstallaties de technische levensduur?

Het verbeteren en op orde houden van een goed binnenklimaat voor je gebruikers staat bij veel eigenaren van (kantoor)panden hoog op de agenda. Vervang ik mijn installaties 1-op-1 of is het hele systeem is toe aan een upgrade. Kan mijn pand gasloos worden gemaakt? Hoe maak ik mijn klimaatinstallatie efficiënter? Het uitbreiden, aanpassen of vervangen van complete klimaatsystemen is één van onze specialiteiten.

  • Wij hebben recent een Voorlopig Ontwerp van nieuwe klimaat installaties gemaakt voor een gebouw in Amsterdam. Lees meer ->
  • Heb je een vraag over nieuwe of bestaande installaties? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Andere diensten