Diensten

Projectmanagement

Wil je van A tot Z ontzorgd worden? Dan ben je bij het deskundige team van Nivab aan het juiste adres. Voor de start van de bouw helpen we je met de begroting en het selecteren van de juiste partijen. Tijdens de bouw zorgen we ervoor dat alle betrokkenen de focus houden op hun core business. En dat binnen de gestelde termijnen en budgetten. Tijdens de oplevering houden we een kritisch oog en bij ingebruikname van het pand zorgen we ervoor dat dit vlekkeloos verloopt.

Projectmanagement en directievoering

Bij een bouwproject is het belangrijk dat alle betrokken partijen de focus houden op hun taak binnen de gestelde deadlines. Met de juiste projectmanager of door het uitbesteden van de directievoering houd je niet alleen grip op het proces, maar kun je ketensamenwerking optimaliseren. Bovendien beperk je faalkosten tot een minimum.

Kwaliteitscontrole

Om vliegend van start te gaan controleren we voor aanvang van de bouw alle tekeningen en maatvoeringen. Controle tijdens de bouw is minstens zo belangrijk als bij de oplevering. Dan heb je de gelegenheid om direct bij te sturen. Onze ervaren bouwspecialisten weten exact waar ze op moeten letten om kwaliteit te waarborgen.

Solide installatieadvies

Duurzame installatieoplossingen worden steeds complexer. Het verschil in kwaliteit is groot. Afhankelijk van de wensen, doelstellingen en budget maken we een plan op maat. Of het nu om nieuw- of bestaande bouw gaat. We gaan voor één solide totaaloplossing gericht op de toekomst.

  • Als directievoerder namens Menken Orlando, werken wij samen aan de nieuwbouw. Meer weten over dit project?
  • Lees meer over hoe we als directievoerder hebben opgetreden namens APF International aan de Reactorweg.
  • Jouw bouwproject in kundige handen? Maak meteen een vrijblijvende afspraak.

Andere diensten