Diensten

Beheer en Onderhoud

Het technisch beheer van gebouwen vraagt veel van een eigenaar. Niet alleen qua tijd, ook qua kennis. Neem bijvoorbeeld een kantoorpand. Verloopt het onderhoud aan de systemen zoals omschreven staat in het onderhoudsplan? Het controleren van deze werkzaamheden nemen we graag over. Wij hebben alle technische kennis in huis om dit snel en efficiënt op te pakken.

Aanbestedingen

Het verzorgen van aanbestedingen is een vak apart. Het maken van een werkomschrijving voor installaties vraagt om technische kennis. Daarnaast vraagt het om kennis over wet- en regelgeving. Je wil tenslotte zelf de regie blijven voeren. Hoe dat het beste kan? Wij delen graag onze kennis op dit gebied.

Onderhoudscontracten

Heb jij voldoende grip op je technische onderhoudscontracten? Wordt het onderhoud uitgevoerd zoals afgesproken? Zijn de filters vervangen zoals afgesproken en hoe staat de technische ruimte erbij? Gaat alles volgens geldende wet- en regelgeving? Wij praten je graag bij.

Technisch beheer

Het technisch beheer van één gebouw of een portefeuille kun je ook gerust aan Nivab overlaten. Initiëren van verbetering  tot het adviseren van onderhoud en het beoordelen van uitgevoerde werkzaamheden.

Een greep uit de werkzaamheden die voor SES in Den Haag worden gedaan. Lees meer.

Nivab doet ook beheer voor de Stichting Parkeer Verwijssysteem in Den Haag, lees hier hoe we dat aanpakken.

Andere diensten