Reactorweg – Utrecht

Het voormalige Vitens terrein aan de Reactorweg te Utrecht is in 2016/2017 verworven door APF International. Door Nivab werd de TTD van de gebouwen en de terreinen uitgevoerd.

Tevens werden de parkeerterreinen uitgebreid en opnieuw ingericht.

In het laboratoriumgebouw aan de Reactorweg 47A, waarin Ducares en Steris zijn gehuisvest, zal ten behoeve van Ducares een grootschalige renovatie van het bestaande gebouw en uitbreiding door nieuwbouw plaatsvinden. Het gebouw wordt met 23 meter verlengd en op het gebouw komt een nieuwe kantoorverdieping. Voor de houten gevelkozijnen van de opbouw is voor Accoya gekozen, een uiterst duurzaam en Nederlands product. De bestaande ruimten worden gereed gemaakt voor huurder Ducares en gerenoveerd tot hoogwaardige lab ruimten

Directievoering

Nivab Vastgoed Advies voert als vertegenwoordiger van de opdrachtgever het project- en bouwmanagement van het project uit. Vanuit de rol als directievoerder is Nivab Vastgoed Advies verantwoordelijk voor de projectcoördinatie en zal afhankelijk van de projectfase, zorgdragen voor de aansturing van het bouwteam. In nauwe samenwerking met de bouwteam partners, waarin vertegenwoordigd zijn; De toekomstige gebruiker, opdrachtgever APF International, aannemer Biltz Projecten BV, installateur TotalKlima BV en architect Hollandse Nieuwe is met succes in 2020 de tweede fase opgeleverd.
De laatste fase van de renovatie zal in 2021 worden uitgevoerd waarbij ook de resterende ruimten zullen worden gerenoveerd tot hoogwaardige laboratorium ruimten evenals een upgrade van de entree partij. Volgens planning zullen de werkzaamheden eerste kwartaal 2022 afgerond zijn.

Mocht u technische ondersteuning nodig hebben en een strak georganiseerd bouwproces willen doorlopen, staan wij u graag te woord.

Deel op:
Opdrachtgever
APF International
Plaats
Utrecht
Periode
2010 - heden
Gebruiker
multi Tenant

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van NIVAB Vastgoed Advies B.V. ? Wij staan je graag te woord.