Media Campus

In 2020 heeft een joint venture van onder andere APF International een koopovereenkomst gesloten over de koop van de drie kantoorgebouwen aan de Basisweg 30 in Amsterdam.
Op de locatie is onder andere Mediahuis Nederland gehuisvest, uitgever van bijvoorbeeld De Telegraaf.

Engineering en directievoering

Nivab Vastgoed Advies treedt namens eigenaresse op in diverse technische disciplines. Bij aanvang zijn de drie panden van elkaar afhankelijk voor onder andere nutsvoorzieningen, brandveiligheid en de werking van het binnen klimaat.
Aan ons de taak om een Voorlopig Ontwerp te maken. Het doel is om de drie panden veilig, zelfvoorzienend en te voorzien van een goed binnenklimaat.
Tijdens de fase van het Voorlopig Ontwerp hebben wij berekeningen gemaakt om de toepassing van warmtepompen mogelijk te maken. Daarnaast hebben wij getracht de panden waar mogelijk toekomstbestendig te ontwerpen. In samenwerking hebben wij een Uitgangspuntendocument (UPD) opgesteld zodat het pand kan worden voorzien van een zelfstandige sprinklerinstallatie.

Voor de tweede fase in 2021 is Nivab Vastgoed Advies gevraagd als directievoerder op te treden tijdens de doorontwikkeling van het Voorlopig Ontwerp naar een Definitief Ontwerp. Daarnaast bewaakt Nivab Vastgoed Advies als technisch adviseur de uitgangspunten uit het Voorlopig Ontwerp. Hiermee ontzorgen wij onze opdrachtgever tijdens het vervaardigen van het Definitief Ontwerp.

Benieuwd geworden? Neem contact met ons op en wij beantwoorden graag de vragen.

Deel op:
Opdrachtgever
APF International
Plaats
Basisweg, Amsterdam

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van NIVAB Vastgoed Advies B.V. ? Wij staan je graag te woord.