Over NIVAB Vastgoed Advies B.V.

Vastgoed expertise onder één dak

Vakkennis, korte lijnen en duidelijke afspraken. Dat is de basis van onze werkwijze. Daarom werken we het liefst in projectgroepen. Samen beslissen we wie projectleider en aanspreekpunt wordt. En welke specialisten deel uitmaken van de projectgroep.

Vastgoedspecialisten

De meeste vakkennis hebben we in huis. Daarnaast werken wij met een flexibele schil van externe specialisten die ons kunnen helpen en adviseren als dat nodig is. Zo garanderen we bij ieder project de meest actuele kennis en kunde.

Van advies tot ontwerp

Je kunt bij ons terecht met al je vragen over vastgoed en het beheer daarvan. We adviseren en helpen je met bouwbegeleiding, vraagstukken over engineering tot aan een compleet onderhoudsadvies. Je kunt je in het geheel laten ontzorgen door onze specialisten. Of we kunnen je ondersteunen met een specifieke vraag, zoals duurzaamheid, het uitvoeren van technisch onderzoek of berekeningen uitvoeren bij elektrische- of werktuigbouwkundige installaties.

Ontzorgen sinds 1997

Het verhaal van Nivab Vastgoed Advies begint in 1997. Oprichters Willem de Groot en Frans Nipperus slaan de handen ineen met als doel de kwaliteit van vastgoedadvies op een hoger niveau te tillen. De ontwikkelingen binnen de branche gaan razendsnel en hoe speel je hier actueel op in als eigenaar, investeerder of overheid zonder het oog op rendement te verliezen? Door de jaren groeit het team en hun expertise. En met succes, want met onze praktische kijk op vastgoed worden complexe vraagstukken overzichtelijk.
  • Waar we jou mee kunnen helpen als het om vastgoed gaat
Deel op:

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van NIVAB Vastgoed Advies B.V.? Wouter staat je graag te woord.
Of mail naar wouter@nivab.nl