• 0011354804032.jpg

Installatietechniek

Kennis en ervaring is ruimschoots voorhanden om installatietechnische aangelegenheden te behandelen.

Bij het ontwerp van systemen voor verwarming, airconditioning en luchtbehandeling kan Nivab Vastgoed Advies op uitstekende wijze het programma van eisen voor de opdrachtgever opstellen en vertalen naar een definitieve installatie. Hierbij wordt rekening gehouden met milieuvriendelijke en energiebesparende mogelijkheden, alsmede onderhoudsarme systemen.

Enkele voorbeelden zijn:

  • Renovatie van omvangrijke centrale verwarmingssystemen, waarbij verouderde oliegestookte ketelhuizen worden omgebouwd naar moderne gasgestookte (dak)centrales of stadsverwarming;
  • Het verzwaren of aanleggen van nieuwe hoogspanningstrafo's voor de energievoorziening van een gebouw;
  • Uitbreiding of vervanging van complete klimaatsystemen;
  • Aanleggen of renoveren van meet-, regel- en veiligheidssystemen, zoals BMC, ontruiming, regelinstallaties en data/telefoon;

Ook het verbeteren van het binnenklimaat van kantoren en bedrijfspanden kan aan Nivab Vastgoed Advies worden uitbesteed. Het oplossen van defecten in de werking of het aanpassen van de ontwerpuitgangspunten van ventilatie, airconditioning en verwarmingssystemen is een van onze specialiteiten.

Tot slot is bij Nivab Vastgoed Advies een grote mate van ervaring aanwezig inzake het beoordelen en uitvoeren van technisch onderhoud aan alle soorten werktuigbouwkundige installaties.